Ljusparty!

Ni vet alla dom där home-partyerna (vad tusan heter party i svensk plural?); skönhetsprodukter, plastsaker till köket, sexleksaker, BH:ar, you name it. Springer inte så mycket på den här typen av tillställningar, oftast på grund av att jag inte prioriterar det i mitt liv. Dock erkänner jag att jag har köpt en och annan plastsak till köket som står och skräpar i något skåp. Men en och annan använder jag också!

 

Den 4 mars ska jag vara värdinna för ett ljusparty, minsann! De har vansinnigt snygga (och ja, dyra!) grejor, ha-begäret firar stora triumfer när jag konfronteras med ljusen, färgerna, dofterna och – inte minst – alla snygga ljusstakar och ljushållare! Titta bara på dom här vinglasen med doftgelé som man sänker ner ett värmeljus i. Snygg på middagsbordet, eller hur?

 

Vi håller till på jobbet för enkelhetens skull. Jag gör lite mysigt i någon av lokalerna, bjuder in alla som vill komma, bjuder på lite soppa och smörgås inledningsvis och sedan blir det demonstration. Och känner jag mig och andra rätt, så avslutas det hela med beställningsfrosseri till kaffet!

 

(Är du på Gotland är du hjärtans välkommen, start klockan 17:00 med soppa från 16:30. Hör av dig till mig att du tänker komma!)

 

Jag återkommer med redovisning av mina fynd så småningom!

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Ljusparty!”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Synd att ni alla är så långt borta! Kan man ha ljusparty på distans…?

 2. Profilbild för LottaEE
  LottaEE

  Hade jättegärna kommit om det inte var så långt att åka.. 🙁 Böjningen av party – jag föreslår ett party flera parties 🙂 Ha det bra Kram!

 3. Profilbild för Polargrevinnan

  Jag undviker också home- försäljning.
  Ställde upp för en väninna som hade demonstration av städartiklar.
  Det blev dyrt, en olivtvål att användas för fläckborttagning är bra, övriga artiklar, helt onödiga. Ja, hur dum får man vara.
  Ljusparty låter lite roligare. Jag har inte hört talas om sådant. Har kanske inte kommit till fastlandet än.
  I kväll har jag varit på cellokonsert, enbart 18 cellon.
  Visste inte att det har skrivits så mycket musik enbart för detta instrument.
  Maria ang. teknisk idiot – du har rätt, bekvämlighet är rätta ordet.
  Lycka till med partyt.
  Kram Viola

 4. Profilbild för carina@pocolococreativo

  Men ljus-party låter alldeles underbart tycker jag!

 5. Profilbild för Pia

  Är det Party-Lite, så har jag också haft sådant ljusparty och varit på flera sådana. Tycker att produkterna är jättevackra och ljusen doftar gott, om än lite för starkt ibland. Håller med Dig om det dock är lite för dyrt, men ibland måste man ju få unna sig.

  Ha det så mysigt!

 6. Profilbild för Petra

  Jag vill komma – men kan inte… Och vet du, det skulle vara mer för din skull än för ljusens, även om jag också luktat och tittat på ljus på ett dito party.

  Ett party, flera partyn, då måste det bli partyna, på tal om det – men oj, vilket fånigt ord. Partyna. Ser ju inte klokt ut. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.