Ni vet alla dom där home-partyerna (vad tusan heter party i svensk plural?); skönhetsprodukter, plastsaker till köket, sexleksaker, BH:ar, you name it. Springer inte så mycket på den här typen av tillställningar, oftast på grund av att jag inte prioriterar det i mitt liv. Dock erkänner jag att jag har köpt en och annan plastsak till köket som står och skräpar i något skåp. Men en och annan använder jag också!

 

Den 4 mars ska jag vara värdinna för ett ljusparty, minsann! De har vansinnigt snygga (och ja, dyra!) grejor, ha-begäret firar stora triumfer när jag konfronteras med ljusen, färgerna, dofterna och – inte minst – alla snygga ljusstakar och ljushållare! Titta bara på dom här vinglasen med doftgelé som man sänker ner ett värmeljus i. Snygg på middagsbordet, eller hur?

 

Vi håller till på jobbet för enkelhetens skull. Jag gör lite mysigt i någon av lokalerna, bjuder in alla som vill komma, bjuder på lite soppa och smörgås inledningsvis och sedan blir det demonstration. Och känner jag mig och andra rätt, så avslutas det hela med beställningsfrosseri till kaffet!

 

(Är du på Gotland är du hjärtans välkommen, start klockan 17:00 med soppa från 16:30. Hör av dig till mig att du tänker komma!)

 

Jag återkommer med redovisning av mina fynd så småningom!