Tack och lov för mina ljusslingor!

Ljusslingor är inte juldekorationer, de är livsviktiga höst- och vinterdekorationer! I helgen åkte balkongslingan upp, samt ett par stycken på fönsterbrädor. Denna och en till hänger året runt på sovrumsväggen. Med alla medel behöver en (jag!) nu hitta motvikter mot det kompakta höstmörkret som annars gör sitt bästa för att sänka mig. Men det ska inte vinna i år heller!
Men tänk ändå om jag fick följa min instinkt och gå i ide. Bara lite grann…

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Tack och lov för mina ljusslingor!”

  1. Profilbild för Maria Björkman

    Ja, här tror jag vi är rätt likasinnade du och jag, Eva. Hej igen förresten, det var alltför länge sen!

  2. Profilbild för Eva Swedenmark

    Det är tungt med mörkret. Mina slingor tänds också. Sedan rymmer jag en vecka söderut i slutet av svinnovember

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.