En sann kulturupplevelse

I dag har konferensen nått sin höjdpunkt törs jag påstå, när vi blev bjudna på 45 minuter Emil Jensen. Jag har hört honom förut, på Gotland, men det är några år sedan. Han har utvecklats, och trollband åtminstone mig med sina underfundigheter, klokheter och lågmälda vishet.

Jag vilade verkligen i hans uppträdande, han gav mycket att fundera på. Tack, Emil!

I övrigt har konferensen fortsatt som i går. I större och mindre grupper diskuterar vi framtiden. På många sätt intressant, även om det som utmålas som ett framtidsscenario för många (inklusive mig) är en reell nutid.

Nu är jag nyduschad och nöjd efter en kortare löprunda i backarna härikring, och strax ska jag träffa Sonia i baren innan hela gänget samlas för en middag.

Utanför fönstret skriker måsarna, solen skiner och jag mår gott!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”En sann kulturupplevelse”

  1. Profilbild för Pia

    Härligt när både kropp och knopp får sitt! 😉
    Ha en underbar kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.