Snart ryker ”lockarna”

Jag trivs verkligen i mitt hår som jag lät göra i Thailand; lättskött, tungt och härligt långt. Jag gillar känslan av hår på ryggen, känner mig mer ”klädd”.

Men frisyren sjangserar rätt fort, i takt med att mitt eget hår växer ut bildas tovor i hårbotten som får mig att fundera över hur det kommer att gå att få ur det hela… Min frissa påstod att jag kommer att se ut som ett penntroll första tiden efteråt. Hm.

På onsdag får vi se, för då ska hon få det tvivelaktiga nöjet att återställa mitt hår. Men åh vd jag kommer att sakna mitt långa hår! Samtidigt är det en lite bit av Thailand och en fantastisk semester som jag gör mig av med. Tur att minnena finns kvar!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Snart ryker ”lockarna””

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Annika – mitt hår verkar inte vilja bli så långt av egen kraft, men vi får se om jag inte kan lura det!

 2. Profilbild för Maria Björkman

  Rart sagt Hannele, jag gillar också troll!

 3. Profilbild för Hanneles bokparadis

  så bråttom är det väl inte…
  Troll är mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.