Ordningen återställd, jag är åter med iPhone!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått min iPhone tillbaka. Dess glas krossades ju vid ett tapp i golvet för flera veckor sedan, men nu är ordningen återställd. Jag är lycklig.

Är jag prylnörd? Nä, men iPhoneälskare. Just nu brottas jag bara med ett problem, och det är MMS. I den nya programversionen (undrar om jag skriver för döva öron nu, finns det NÅGON av mina läsare som är ett enda dugg intresserad av detta?) 3.1 finns MMS-funktionen med. Jag har gjort de inställningar som min telefonoperatör Tele2 har instruerat mig. Ändå funkar den inte. Jag väntar svar från supporten.

Världens mest avancerade telefon/dator/mp3-spelare alla kategorier. Men utan MMS!!

2 reaktioner till “Ordningen återställd, jag är åter med iPhone!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.