Det har varit en vansinnigt hektiskt, stressig och tuff vecka. Jag hinner knappt med mig själv, ännu mindre mina intressen och min käraste omgivning. Det här – att blogga och läsa bloggar jag är van att följa – har sannerligen strukit på foten. Jag har inte unnat mig.

I dag har jag haft ett coachingsamtal med anledning av en stressprofil jag gjort. Tankeväckande. Jag visar alla tecken på att vara en typ A-människa, trots att jag fullt och fast inbillat mig att jag INTE är det. Jag känner igen typen, men jag är inte den. Trodde jag. Snacka om dålig självinsikt!

Jag hade många höga staplar, men också några som visade på en mer balanserad tillvaro. Sammantaget fick jag lite att fundera över, inga större överraskningar men ändå. Utbrändhetsprocesstapeln var lite för hög för att bara låta vara oreflekterad…

I kväll hänger vi framför TVn med ett glas gott och lite att äta. Lite trötta, men skönt avslappnade. En helg framför oss då Bosse fortsätter med att fixa TV-rummet (det har jag visst inte berättat om?) och jag ska jobba lite.

Kanske ägnar jag ett par timmar åt att läsa ikapp veckans bloggar…