Netflix

Netflix är min avkopplingsknapp

Har precis avslutat säsong 5 av Downton Abbey Netflix, och får nu tåligt vänta på att den sjätte och sista säsongen kommer eftersom jag inte såg den när den gick på TV. Att se serier i realtid när de sänds på TV är nästan omöjligt, därför är kanalernas playfunktioner och en sån tjänst som Netflix guld!

Det som gav mig avkoppling förr var att läsa en bok. Det är det på sätt och vis fortfarande, men inte hemma. Bokläsning gör sig bäst i semestermiljö för mig, men hemma är det svårt med bokläsningskoncentrationen. Däremot att dimpa ner i soffan och slå på TVn för att bli underhållen, gärna med en skön serie, DET är avkoppling på hög nivå för mig! Jag får nästan ett missbruksbeteende: ”…bara ett avsnitt till…!” blir standardfras. Och timmarna går… Det är inte jätteofta jag kan ägna på åt TV-seriemissbruk, inte i veckorna och inte heller särskilt ofta på helger. Men det kan ju hända att det dyker upp en dag när jag kan bestämma mig för att bara göra det jag själv vill, eller kanske när jag känner mig extra trött på alla måstor och göror. Då är det perfekt.

Nu när Downton Abbey får vänta, ger jag mig i kast med säsong 3 av House of Cards. 

Tar gärna emot tips på fler beroendeframkallande serier på Netflix, för att bidra till min avkoppling!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Netflix är min avkopplingsknapp”

 1. Profilbild för Pia

  Jag är ju en stor fan av engelska kostymserier, så när jag var sjukskriven i oktober efter min fotoperation plöjde jag bland annat två säsonger Mr Selfridge. Var så besviken att den tredje säsongen inte fanns då, men se NU, just idag, så kom den tredje säsongen. Helt lägligt när jag ligger förkyld och snörvlar. Inte alltid man orkar läsa då, så nu ska här tittas! 🙂

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Äntligen, DEN har jag väntat på! Tack för det, Pia!!

 2. Profilbild för Tua Andersen
  Tua Andersen

  Breaking ska det naturligtvis stå ?

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Just, den vet jag ni rekommenderade tidigare. Sätter upp på listan!

 3. Profilbild för Tua Andersen
  Tua Andersen

  Braking bad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.