Hösten är på väg in i oktober redan, det är ofattbart så fort det går!

Jag får en del frågor om mina dagar och veckor, vad jag gör och hur jag får ihop det. Det verkar vara många som är intresserade av det, lite konstigt kan jag själv tycka… Men det är ju samtidigt roligt att jag inte är ensam om det jag gör, utan att det finns intresse där ute! Därför tänkte jag att i dag kan mitt inlägg helt enkelt få handla om hur min vecka ser ut, och vad jag planerar att göra.

Måndag
Det är dags för höstens första Regionfullmäktige, och jag är där fast jag inte är invald i fullmäktige. Som ordförande för en av de största nämnderna är det ändå bra att vara med och lyssna till debatten. Den här gången har jag dessutom två interpellationer att besvara, så då måste jag vara där helt enkelt. Förmiddagen ägnar vi åt partigruppmöte som förberedelse, och efter lunch börjar själva sammanträdet. Det ryms inget mer den här dagen, en vet nämligen aldrig när dessa möten slutar. Jag tänker att jag återkommer i morgon och rapporterar från mötet om hur det gick!

Tisdag
På förmiddagen kommer jag att vara på jobbet, ABF alltså. Har en del administration och kontorsarbete som behöver göras, förra veckan blev det inte mycket av den varan alls. Jag ska hantera fakturor, fixa lite på hemsidan, skicka en skrivelse till förbundsexpeditionen, skapa och marknadsföra ett Facebookevenemang, åtgärda ett par mejl….

Sen ska vi ha personalmöte på lunchen, effektivt värre! Ibland går det helt enkelt inte att få till det på annat sätt. Efter det ska jag till frissan och fixa färgen på kalufsen, och som om inte det vore nog så ska jag till optikern också och kolla om jag behöver nya glasögon.

Onsdag
Kontoret hela dagen, planen är att jag ska ägna dagen åt att göra upplägget för en styrelsekonferens vi ska ha i slutet av oktober.

Torsdag
Även torsdagen kommer jag att spendera på kontoret (lite kompensation för förra veckan, känner jag) med att göra nyhetsbrev och lite andra marknadsföringsgrunkor. På kvällen är det ett möte med alla nämndordföranden och förvaltningschefer på Regionkontoret.

Fredag
Detta har jag gjort till en ledig dag, då vi tar båten till ”saftlandet”. Jag ska på konferens lördag-söndag, och därför passar vi på att åka en dag tidigare för att hinna träffa såna vi alltför sällan träffar!

Lördag-söndag
Studiekonferens på Bommersvik, gemensam mellan Socialdemokraterna och ABF från hela landet.

Snipp, snapp, snut – så var den veckan slut!