Snart är jag inne på min fjärde ajfån… Dessvärre är inte livslängden särskilt imponerande på dessa tingestar, men det har väl säkert att göra med att de används flitigt. Min nuvarande har både spräckt skärm och jättedålig batterikapacitet, så den förtjänar att gå i pension. Nu har jag beställt en iPhone 7 Plus, och väntar ivrigt på att den ska komma. Ajfånen och paddan är två av mina bästa vänner, det sticker jag inte under stol med. Och börjar en fundera över allt som går att göra med den lille filuren (mer än att ringa på den alltså), så är det svindlande så mycket saker och företeelser den ersätter! Det här är vad jag kom på i relativ hast:

Anteckningsböcker
Banken
Bibliotek
Bio
Bokhandel
Brev
Butiker
CD-skivor
Dator
Diktafon
Ficklampa
Filmkamera
Fotoalbum
GPS
Kalender
Kamera
Kartbok
Kassabok
Kataloger
Klocka
Kompass
Korsord
Musikanläggning
Måttband
Ordlistor
Parlörer
Programvaror
Pulsklocka
Pärmar med papper
Radio
Receptsamlingar
Resebyråer
Skanner
Spel
Sporttabeller
Telefonkataloger
Tidningar
TV
Uppslagsverk
Vattenpass
Video-/blu-rayspelare
Vykort
Väderleksrapporter

Puh!!!!!

Skulle vara kul att höra om du kommer på något mer, jag har säkert glömt massor!

Prylar en iPhone ersätter

Prylar en iPhone ersätter

Prylar en iPhone ersätter