Magasinet för hållbar livsstil

Jag vill gärna slå ett slag för magasinet Camino! En tidning härlig att läsa, som luktar gott (sånt är viktigt för mig, jag vill gärna sniffa på det jag läser) och vars enda fokus är en hållbar livsstil. Underrubriken är ”Ekologiskt, klimatsmart, energisnålt”. Till och med annonserna är kul att läsa.

Köp ett ex och gör två flugor på smällen; stötta en bra tidskrift, och lär dig massor om hållbar livsstil!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Magasinet för hållbar livsstil”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Kerstin – jag känner till detta ditt dilemma som också är mitt! Det är svårt att hinna läsa ikapp.

  Kim – kul att jag har kunnat inspirera!

 2. Profilbild för Kimselius

  Letade efter tidningen igår, kom inte ihåg vad den hette, men kom ihåg hur den såg ut. Men så värst välsorterad tidningshörna hade de inte i den här Coop-butiken. Ska försöka nästa gång jag är ute och reser. Vill nu verkligen läsa tidningen…
  Kramisar Kim

 3. Profilbild för kerstin hf

  Jag vet inte vilken av mina andra tidskrifter som ska få stryka på foten om jag köper den här. Mitt dilemma är att jag läser alla så noggrant att jag nästan inte hinner med några böcker. Jag hör ju till dom som sjunger långsamhetens lov när det gäller läsning….

 4. Profilbild för Maria Björkman

  Kim – tidningen finns inte överallt, men i en välsorterad pressbyråbutik t.ex., eller ett medvetet Coop- eller Icavaruhus kanske.

  Ingrid – Camino kommer inte ut så ofta, möjligen varje månad. Ska man köpa EN tidning, tycker jag verkligen den kan vara något att satsa på!

 5. Profilbild för Ingrid

  Jag köper inga veckotidningar alls, så den här ska jag nog testa.
  Tack för tipset!

 6. Profilbild för Kimselius

  Tyckte om din kommentar att tidningen luktade gott. Jag brukar alltid lukta på mina böcker det första jag gör när de kommer från tryckeriet. Det är en speciell känsla.
  Tidningen låter intressant, ska se om jag springer på den vid något tillfälle. Tror inte de har den här i vår lilla butik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.