Tänkte i all enkelhet ge några tips på läsvärda blogginlägg jag har stött på, på senaste tiden. Kul också att kunna locka dig att titta in på andra bloggar, tänker jag. Ge gärna en kommentar till mig vad du tycker om tipsen!


Underbara Clara – Nu blev det visst lite dålig stämning

Här skriver Clara om rätten att ge svar på tal. Jag är lyckligt lottad så till vida att jag bara får snälla kommentarer (så här långt), men läser tillräckligt många bloggar för att se att det inte gäller alla. Därför är Claras statement viktigt tycker jag – ingen kan förvänta sig att en bara ska svälja och säga tack, det är helt rätt att svara som du blir tilltalad!

 

Carin H Brander – Julkalender med aktiviteter

Gillar alla tips som vänder blicken bort från – och ger alternativ till – konsumtion. Och godisätande! Här ger Carin tips på saker en kan ladda en julkalender med som inte ger sockertoppar i kroppen eller hål i plånboken. Väldigt enkelt, och väldigt smart. Samtidigt förbereder en julen på en lugnt och planerat sätt, me like.

 

Bossbloggen – Skillnaden mellan att vara överarbetad och utbränd

Här har vi en Clara till – Clara Löfvenhamn – som driver en läsvärd blogg om chef- och ledarskap. Här är ett inlägg som på ett bra sätt beskriver detta med utbrändhet och utmattning. Eftersom det ligger nära mig just nu, fastnade jag lite för den här braiga reflektionen!