Midnattssol

Jag har ingen aning om hur det gick till, men när Lotta och jag hade förmånen att få förhandstitta på avsnitt 1 av den vansinnigt spännande och lite läbbiga ”Midnattssol” (som TV4 kommer att visa med start 23 oktober vilket jag också bloggade om härom dagen), blev vi haffade av en journalist från P4:s Kulturnytt. Hon ville ha åsikter från publiken och det blev vi, det. Inte enkelt att formulera sig briljant och intelligent alla gånger när en får en mikrofon under näsan hastigt och lustigt. Men vi klarade oss rätt hyggligt, tycker jag.

Lyssna till P4 Kulturnytts inslag om TV4:s serie Midnattssol här (kortversionen 1 minut under bilden). Vill du lyssna med introduktion och påa till intervjuerna så klickar du på den blå knappen i högerspalten, ”Lyssna”.

Ett uttryck för en person som har en förmåga att hamna framför kameran är linslus. Om det finns ett motsvarande ord för den som ofta råkar hamna framför en mikrofon, kan vi snart kalla mig för det. Vi undrar fortfarande hur det hela gick till!