bokläsartid

Äntligen lite bokläsartid

Sommar är bokläsartid. Inte minst är lediga dagar bokläsartid!

Under min lediga vecka i Skillinge har jag (nästan) läst ut två böcker. Inte från början till slut, jag hade två påbörjade böcker med mig. Dels ”Analfabeten som kunde räkna” av Jonas Jonasson, dels ”Häxan” av Camilla Läckberg. Den senare läste jag ut på båten hem till ön i går kväll.

bokläsartid

Nu ser jag fram emot att välja en ny bok ur min hylla, där det står många olästa böcker och väntar. Tänker ge mig mycket bokläsartid i sommar!

När är bokläsartid för dig? Vad läser du just nu? Har du några boktips till mig?

9 reaktioner till “Äntligen lite bokläsartid”

  1. Ja, jag tycker det. Gillar Camilla Läckbergs persongalleri och sätt att väva ihop historier. Gillar du henne sen tidigare så kommer du att gilla Häxan!

 1. Läser jättemycket, mest genom att lyssna på Storytel. Med två timmars pendlingstid varje dag har jag ju tid 😉 Vanliga böcker, såna man håller i, brukar jag gotta mig med på semestern, så jag har börjat lägga upp ett litet lager!

  1. Det där med att lägga upp lager låter så underbart härligt! Det är halva nöjet tycker jag, känslan av att det ligger ett gäng och väntar på att bli lästa. Före smartphonernas tid, hade jag också 2-2,5 tim pendling varje dag, gissa om det blev böcker lästa då!

  1. Hej Lina! Du är också bokälskare, härligt! Jag läser så himla lite böcker numera jämfört med förr, så när jag läser blir det mest lättsmält litteratur. Gillar svensk kriminallitteratur i allmänhet (där gillar jag Kristina Ohlssons och Carin Gerhardsens böcker t ex) och gotländsk i synnerhet (där är Håkan Östlundh favoriten).

 2. Jag läser flest böcker på vintern tror jag. Eller då vi är i sommarstugan. Då har jag inte lika många ”måsten” som hemmavid. 🙂
  Häxan ligger och väntar på mig. Jag har 5 riktiga tegelstenar som jag skall ta med till stugan i sommar.

  1. Låter underbart, med fem ”tegelstenar”! Av någon anledning lockar tjocka böcker mest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.