Jag möter våren i Stockholm

I söndags tog jag ett lite deppigt farväl av käre maken för att äntra båten mot två veckors vistelse i Stockholm. Trots att jag åkte mot roliga och på sätt och vis avkopplande upplevelser, kändes det obra att åka ifrån honom. Vi hör liksom ihop, han och jag.

Igår gjorde jag det oundvikliga – promenerade i Kungsan för att uppleva det som alla medier svämmar över av lajv; körsbärsträdens blomning. Precis så vackert som jag trodde, och den värmande solen gjorde upplevelsen komplett.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Jag möter våren i Stockholm”

 1. Profilbild för Petra
  Petra

  Vad är det du gör i storstan? Jag blir så nyfiken. Är det nåt schlagrigt? Kram!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Ja, det är i alla fall något Eurovision-igt. Kommer att berätta mer vartefter, tror du skulle gilla det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.