Har den stora ynnesten att få massage på jobbet varannan vecka, något som hjälper mig att slappna av och mina muskler att hålla sig i någon sorts harmoni. Det är Ethel på 3Libra som kommer till oss på jobbet och förgyller tillvaron.

Tyvärr bröt hon fingret (!) i våras, tråkigt både för henne och oss. För plötsligt blev det ett stort tomrum! Och väldigt snabbt började det kännas i åtminstone min kropp. Har spända nackmuskler trots såväl avslappning, yoga och meditation. Det råder Ethel bot på genom den regelbundna massagen.

Men nu har vi inte fått massage på VECKOR! Gissa om det känns? Men sån tur har jag, att mor Kerstin har bot – en TENS som jag har fått låna. En riktig liten hjälpreda i brist på Ethel, kan en säga. En liten tingest som skickar ut elektriska impulser och ”masserar” på konstgjord väg. Inte för att det går att jämföra, men nog hjälper det mig. De elektriska impulserna får det att rycka i musklerna samtidigt som det vibrerar, och jag fick faktiskt lite träningsvärk efter första gången. Nu efter två gånger känns det – skönt!

Men nog längtar jag efter att Ethel ska komma tillbaka med sina inkännande händer och sin intuition!