När jag kom hem igår kväll för att fira fredag, började jag med att göra en sats fröbröd. Det är det enklaste och snabbaste som finns att göra, därför passar det mig perfekt.
Det är busenkelt:
Rör ihop en smet av 2 ägg, 1 msk majonnäs, 2 msk keso, 1 påse riven västerbotten, 1,5 tsk bakpulver och 5 dl olika frön (jag brukar använda det som finns, idag blev det sesamfrön, hela linfrön, solrosfrön och pumpakärnor).
Bred ut smeten i en smord ugnsform och grädda i 225 grader i 15-20 minuter. Låt svalna och skär upp.
21 januari, 2017 kl. 23:21
Ska garanterat pröva dessa! Tack för tipset!
21 januari, 2017 kl. 23:57
Väl bekomme!
21 januari, 2017 kl. 20:54
Älskar att göra olika slags fröbröd. Det där verkar ju hur enkelt och snabbt som helst. Ska nog testa det nån gång. Tack för tips!
Kram Lena
21 januari, 2017 kl. 14:01
Tack för tipset!
21 januari, 2017 kl. 16:40
Ingen orsak Karin! De bör frysas in om deninte äts upp direkt, men mina brukar faktiskt inte hinna in i frysen!
21 januari, 2017 kl. 13:17
Passar mej som inte gillar ”köksgöromål”
21 januari, 2017 kl. 13:22
Ja, det är för såna som vi!
21 januari, 2017 kl. 10:57
Ser ut att smaka smaskens ??☀
21 januari, 2017 kl. 12:39
Det är det!