Att starta dagen på rätt sätt

Efter att ha mornat mig länge i sängen med citronvatten och efterföljande kaffe, och läsning på såväl padda som i bok, tassar jag upp och in i intilliggande gästrum. Jag tänder ljusen i de fem röda lyktorna som står på byrån, och rullar ut mattan. Jag gör några solhälsningar, sätter mig ner och sätter timern på mobilen, och stillar sinnet i en stunds meditation. Därefter praktiserar jag en stunds yoga, med rörelser som passar mig just nu. Avslutar i savasana i sju minuter, då jag försöker att totalt slappna av och ladda inför en ny dag. När jag rullat ihop mattan och släckt ljusen, har ofta frukosten dukats fram på bordet, av en mig närstående och mycket kär.

Så startar jag bäst mina dagar. Hur ser det ut för dig?

2016-08-22 08.08.15


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Att starta dagen på rätt sätt”

 1. Profilbild för Karin Härjegård

  Härlig start! Jag inleder dagen med en kopp kaffe och med min reflektionsbok. Sedan gör jag några stilla yogaövningar på bara några minuter. Också en bra start.

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Vars och ens eget sätt är alltid bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.