När jag kom hem igår kväll för att fira fredag, började jag med att göra en sats fröbröd. Det är det enklaste och snabbaste som finns att göra, därför passar det mig perfekt.
Det är busenkelt:
Rör ihop en smet av 2 ägg, 1 msk majonnäs, 2 msk keso, 1 påse riven västerbotten, 1,5 tsk bakpulver och 5 dl olika frön (jag brukar använda det som finns, idag blev det sesamfrön, hela linfrön, solrosfrön och pumpakärnor).
Bred ut smeten i en smord ugnsform och grädda i 225 grader i 15-20 minuter. Låt svalna och skär upp.
Ska garanterat pröva dessa! Tack för tipset!
Väl bekomme!
Älskar att göra olika slags fröbröd. Det där verkar ju hur enkelt och snabbt som helst. Ska nog testa det nån gång. Tack för tips!
Kram Lena
Tack för tipset!
Ingen orsak Karin! De bör frysas in om deninte äts upp direkt, men mina brukar faktiskt inte hinna in i frysen!
Passar mej som inte gillar ”köksgöromål”
Ja, det är för såna som vi!
Ser ut att smaka smaskens ??☀
Det är det!