Fröbröd

När jag kom hem igår kväll för att fira fredag, började jag med att göra en sats fröbröd. Det är det enklaste och snabbaste som finns att göra, därför passar det mig perfekt. 

Den som känner mig, vet att det är en ovanlig syn med mig i köket, men fröbröd klarar jag av!

Det är busenkelt:

Rör ihop en smet av 2 ägg, 1 msk majonnäs, 2 msk keso, 1 påse riven västerbotten, 1,5 tsk bakpulver och 5 dl olika frön (jag brukar använda det som finns, idag blev det sesamfrön, hela linfrön, solrosfrön och pumpakärnor). 

Bred ut smeten i en smord ugnsform och grädda i 225 grader i 15-20 minuter. Låt svalna och skär upp. 

9 reaktioner till “Fröbröd”

    1. Ingen orsak Karin! De bör frysas in om deninte äts upp direkt, men mina brukar faktiskt inte hinna in i frysen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.