En av käre makens vänner fyllde 70 år i veckan, och vi var i helgen bjudna på fantastiska festligheter. Inte ofta fester sträcker sig över tre dagar, men så var det här!

Fredagkvällen bjöd på uppvärmning hemma hos föremålet, med vin och massor av god mat. Mycket folk, trångt och gemytligt. Vi kom tidigt, och gick faktiskt också ganska tidigt.
Sen var det dags för kalas, på lördagen. Storstilad fest med ett 170-tal personer i alla åldrar från både Gotland och Sverige. Ostron och bubbel, sillbitar och snaps, rödvin och vitt vin, löjromsstrutar och fantastiska skinksnittar. Det var förrätten, alltså. Sen lokalbyte och sittande middag under kristallkronor och till bra underhållning. Fantastisk hälleflundra med ljuvlig sås och nya bekantskaper runt bordet. Käre maken och jag kroknade vid 01:30, då fortsatte festen på nattklubb…
Idag slutligen, bevistade han (maken alltså) brunchen. Själv var jag på kurs, men han frossade i skaldjur, råbiff och allehanda övriga läckerheter. För den som kände att hen behövde, fanns också Bloody Mary, i rent medicinskt syfte.
Ståndsmässigt, roligt och fantastiskt generöst. En riktigt kul upplevelse!
Redo för party!
Före…
…och lite senare…!