Den boken ser jag fram emot att läsa!

Svenska Dagbladets kultursida går att läsa om författaren Johan Theorins nya bok ”Blodläge”.

Efter att ha läst både ”Skumtimmen” och ”Nattfåk”, ser jag med förväntan fram emot ännu en härlig läsupplevelse. Hans mystiska beskrivningar av såväl människor som öländsk natur är en fröjd. Tycker jag!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Den boken ser jag fram emot att läsa!”

  1. Profilbild för Maria Björkman

    Jag läser svenska deckare, men med större urskillning än förr. Inte så mycket för mordintrigerna, utan mer för person- och miljöskildringarna som gör det till bra avslappningslitteratur. Theorins genre är precis som du säger spänningslitteratur, och står över det mesta tycker jag.

  2. Profilbild för Evas värld

    Min favorit när det gäller svenska spänningsromaner, jag väntar ivrigt! Annars har jag nästan helt slutat läsa svenska deckare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.