Allra käraste bloggläsare – jag har misskött vårt förhållande! Den senaste månaden har jag inte uppdaterat här alls, men det har verkligen inte rymts.

En av de saker jag jobbat fram i mitt jobb som marknadskommunikatör på jobbet, är en chefsblogg. Nu har den landat och börjat komma igång, och två bloggar är en för mycket för mig.

Det innebär att jag – för ett tag i alla fall – slutar med mina privata betraktelser. Jag kommer fortsätta vara personlig, med en mix av professionalitet, men inte så privat i min chefsblogg. Den är tänkt att spegla mitt liv som chef och VD, och då är det visserligen Maria fortfarande, men bara några sidor av mig. Inte hela jag, som du är van vid.

Jag lägger inte ner den här bloggen, jag lägger den bara i viloläge. Och jag hoppas varmt och innerligt att du också vill styra kosan till min nya blogg, inget skulle göra mig gladare. Snälla, säg att du gör det!

Här hittar du den.

Tack, bästa finaste du, för att du följer mig och läser mina blogginlägg. Det betyder massor!