Björktorp betyder något för fler

Annika, en av mina följare här på bloggen och en vars blogg jag följer med glädje, har sitt paradis ute på Vätö. Det föranledde förstås mig att berätta för henne var hon skulle vrida på huvudet när hon åkte dit nästa gång, för att hitta Björktorp i Lunda.

Det visade sig att hon och T brukade kika dit ändå, och tycka det såg så gulligt ut!
Jag är så glad att veta att Annika och T alltid tittar till Björktorp när de far förbi, det känns tryggt och gott. Läs hennes blogginlägg här: http://estassy-loven.blogspot.com/2009/05/marias-barndomstorp.html
Jag skulle ha varit där i dag, men det var som sagt fullt på båten. Det är lite fest där i dag för en kär släkting som fyller 60. Grattis, Leffe!

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Björktorp betyder något för fler”

  1. Profilbild för Maria Björkman

    Det gör mig PRECIS lika glad, Pia. Tack för att du är en liten skyddsängel!

  2. Profilbild för Pia

    Jag brukar också kasta ett öga dit om jag passerar under någon av mina kvällsturer med bilen… Kollar också om Bosses och Ditt ”gamla” hus står kvar… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.