Norrtälje

Besök i Norrtälje

För 18 år sedan flyttade jag från staden där jag föddes, var barn, blev vuxen och levde en bra bit av mitt liv. Därmed har Norrtälje präglat mig i stor utsträckning, så klart. Platsen där en har lekt, gått i skolan, haft kompisar, odlat intressen, blivit kär, flyttat hemifrån, fått egen familj, arbetat – självklart blir det en del av en själv.

Tack vare att jag har släkt kvar i stan, har jag i alla år fått möjlighet att alltid återvända, och så blev det i helgen som gick. En skön höstdag bjöd på en stadspromenad där vi strosade på gator och i gränder, slank in i affärer och caféer, hälsade på gamla bekanta och förundrades över hur det byggs och den nya silhuetten som växer fram i hamnområdet.

Norrtälje har alltid haft en mysig och trevlig stadskärna med småstadskaraktären i behåll, men den har blivit ännu trevligare! Prydligt, genomtänkt och snyggt. Stolt över min födelsestad och mina roslagsrötter är jag!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Besök i Norrtälje”

 1. Profilbild för Anette Andersson
  Anette Andersson

  Det hade ju varit hur kul som helst!
  Kram!

 2. Profilbild för Anette Andersson
  Anette Andersson

  Fina gamla Norrtälje! Även jag var där denna helg märkligt nog. Det var ett tag sedan vi gjorde stan osäker 🙂
  Verkligen fina bilder!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Nej men VAR du!? Ja det ska gudarna veta att det var länge sen… kanske dags igen?🤣

 3. Profilbild för Kerstin
  Kerstin

  Vilka fina bilder! Blir nostalgisk och nyfiken.

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Din tur att åka nästa gång då, kanske!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.