Vem är du, bloggläsare?

Vem är du, som läser min blogg?

Jag bloggar därför att jag tycker om att skriva. Bloggen fungerar lite som min dagbok, och som mitt minne också. Samtidigt fungerar den som ett sätt att berätta för mina nära och kära vad jag sysslar med, och hur jag har det.

Men jag vet ju att det är fler som läser bloggen. Jag skulle också vilja utveckla den, och för att göra det åt rätt håll – inte bara åt det håll jag själv tror är det bästa – behöver jag din hjälp genom att du berättar vem du är. Jag har gjort en superkort och enkel enkät som jag önskar att du vill fylla i för att hjälpa mig på traven.

Tusen tack för hjälpen, vi hörs!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Vem är du, som läser min blogg?”

 1. Profilbild för Gerd Silk
  Gerd Silk

  Bra idé att undersöka ” marknaden”

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Ja Gerd, bra att veta hur jag ska utveckla bloggen, tänker jag. Sen är det också kul att få se ATT någon läser den över huvud taget! Det kommenteras så lite idag, att det är svårt att ha någon uppfattning om vem – om ens någon – läser. Tack för att DU gör det!

 2. Profilbild för Pia

  Vilken fiffig idé Maria! 🙂
  Är det ok om jag plankar den? Hör ju också till den nyfikna sorten.
  Kram

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Självklart, Pia. Väl bekomme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.