Det är oftast de små sakerna som gör mig glad. Det behöver inte vara påkostat eller planerat, ofta är det det överraskande, genomtänkta och välmenta som värmer hjärtat som mest. Åtminstone för mig.

Idag blev jag så där jätteglad, av ett litet paket som kom med posten. Dottern skickade en sommarpresent, en till mig och en till sin far. Liljekonvaljetvålen doftar fullkomligt ljuvligt! Tänk att hon kom ihåg att vi pratade om liljekonvaljedofter i våras när vi sågs, att det är svårt att hitta en som inte doftar alltför syntetiskt men att hon hade ett tips. Så köper hon den, och skickar till mig. Jag blev superglad!

Och sommarpresenter är en ju inte så bortskämd med, precis. Särskilt inte när en fyller år i februari…

Sommarpresenter; brännvinskryddor till far och liljekonvaljetvål till mor

Sommarpresenter; brännvinskryddor till far och liljekonvaljetvål till mor

Jag älskar presenter. Helst inslagna i paket. Den delen av barnet går visst aldrig ur mig!

Det finns andra saker som gör mig glad. Att solen skiner, att möta ett leende, en smekning på kinden, att få syssla med det jag gillar bäst. Allt det gör mig glad.

Fundera en stund, och berätta gärna; vad gör dig glad?