Funderade ett tag på vad jag hade att blogga om idag. Just ingenting, för jag hade inte gjort något speciellt. Inget särskilt hade hänt. Jag har varit uppe i varv och är rätt trött ikväll, men kunde först inte riktigt sätta fingret på varför.

Sen tänkte jag efter, och insåg att jag hade fel.
Dagen har rymt ett gott samtal med en chefskollega där vi gjorde en överenskommelse, ett styrelsemöte med några framtidsinriktade beslut, ett samtal med en medarbetare där vi diskuterade ändrad prioritering av EU-projekt, förberedelser för ett knivigt möte i morgon där det krävs att ha på fötter, även förberedelse för morgondagens cirkel i sociala medier för en av våra PRO-föreningar. Jag hann också med att korrigera och beställa visitkort till tre medarbetare samt marknadsföra en föreläsning via FB och mejl.
Lunch med käre maken, och sen några timmar ledigt tillsammans med honom på stan. Sannerligen en ovanlig lyx! Vi gör nästan aldrig sånt, vi bara springer om varandra och jag arbetar mycket. Men nu shoppade vi faktiskt lite kläder, både han och jag.
Så – dagen har varit otroligt innehållsrik och omväxlande, vid närmare eftertanke. Tack för det!