Överraskningsfest

Den här helgen har jag delvis tillbringat i Södertälje, där vi – släkt och vänner – överraskade lillebror Caj som fyllde jämnt härom dagen. Han hade ingen aning, och därmed blev det ju extra lyckat. Alltid kul att kunna överraska med helt oväntade grejor!

Det började med att vi var ett par stycken som överraskade honom genom att ansluta på den hockeymatch han bevistade i Scaniarinken. Därifrån fick han och vi skjuts med LimoGotland till hotellet där de flesta av festdeltagarna bodde, och där väntade resten av gänget. Gemensam middag på grekisk restaurang och sedan en nattfösare i hotellbaren innan vi skildes åt. En helkväll fylld av överraskningar, och jag hoppas och tror att det blev en upplevelse att minnas för honom.

Maria Björkman
Den här ligan – med undertecknad, Kerstin och Teodora dök oväntat upp på Scaniarinken där födelsedagsbarnet intet ont anande kollade en match. Vi bara skickade den här bilden på oss tre på plats utan kommentarer, i en av pauserna.

 

Maria Björkman
Samtidigt – i en annan del av Södertälje – lades den sista handen vid förberedelserna i lönndom. Här (min syster) Tua och Joakim som både stod för planeringen av allt och som också driver företaget LimoGotland.

 

 

Maria Björkman
Efter matchen väntade limousinen med röd matta och marschaller, samt självklart ståndsmässigt bubbel. Flott (och väldigt oväntat för festföremålet)!

 

 

Maria Björkman
Under färden serverades inte bara bubbel utan också ett bildspel och videohälsningar från nära och kära som inte kunde vara med den här kvällen.

 

Maria Björkman
Välutrustat fordon!

 

Maria Björkman
Det var fler än jag som tyckte det var kul att åka limousin!

 

Festföremålet själv, med Kerstin. Han ser rätt nöjd ut, eller hur? Tror han fick en lyckad kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.