Nu vässar jag mina jägarkunskaper!

Erkänner – även jag spelar Pokémon Go. Eller försöker, åtminstone. Fattar inte allt, har liksom inte klickat på alla knappar och funktioner ännu, men har ändå lyckats masa mig upp till level 3 och fångat några små otäckingar. Samt jagat Pokémon Stops för att ladda bollar. Käre maken jagar han också, tro inget annat.

Nu vädrar jag emellertid morgonluft, för nu har bonusbarnbarn anlänt för en veckas vistelse, och jag har redan lärt mig nya knep.  Femtonåringen har dessutom lyckats locka hit flera stycken, till vår balkong!

Jag tror nästan vi måste ordna en Pokémon Go-cirkel i ABF i höst…

2016-07-31 14.36.03

När jag stod på Södertorg och väntade på käre maken och barnbarnen som varit i hamnen och fröjdat på Glassmagasinet, dök den här flaxande upp vid bilen. Men den kom undan!

6 reaktioner till “Nu vässar jag mina jägarkunskaper!”

    1. Det faktum att jag spelar Polémon Go väcker tydligen känslor, och skapar många reaktioner. Din är en av de mer förstående.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.