Ljuvligt virkat!

Jag är en virkare, även om jag önskar jag kunde prioritera virkningen högre av allt jag vill och har att göra. Men av handarbeten är virkning outstanding för mig.

Så lycklig jag då blev när jag snubblade på Idas virkblogg! En ung tjej, yngre än min egen dotter, som tycks virka som en galning. Särskilt så kallade amigurumis, den japanska virkflugan som jag själv tänkte ge mig på efter en workshop nästa lördag.

Kolla in dom här torgvantarna/mobilvantarna hon har gjort. Visst är de vackra? Och det bästa av allt är att man kan vinna dom, se tävlingen här intill eller klicka på bilden.

5 reaktioner till “Ljuvligt virkat!”

  1. Så roligt – två virkare till! Finns det några gränser för allt vi har gemensamt, undrar jag ibland… Annika – den känslan känner jag igen. Den måste besegras, annars blir man galen. Tricket är att göra en sak i taget av allt man vill göra. Gör en lista över allt, och sen ger du varje grej en viss tid. Kanske ett år till exempel. 2011 kanske är året då du ägnar din tid åt virkning? (Gud så klokt, sa jag verkligen det där…?)

  2. Jätte fina! Virkade mycket som barn, vackra kuddar och så, men efter det – nada. Ibland får jag nästa panik när jag tänker på allt jag skulle vilja göra men inte hinner. För jag vill ju inte göra avkall på något annat kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.