Lat lördag utan särskilt innehåll

I dag är det lördag, och dagen efter Det Stora Beskedet. Jag är lika glad i dag, men mer sansat glad. Stolt. Förvissad. Trygg. Glad. Säker.

Det är också en lördag med massor av sol och sommarluft, varför jag har bestämt mig för att inte göra någon som helst nytta på hela dan. Jag ska sitta på altanen i shorts (hade dom på mig redan när jag morgonpromenerade med jycken) och läsa och sola. Läsa ut min Elizabeth George, samt läsa ikapp lite tidskrifter och tidningar som ligger och väntar. Framåt seneftermiddagen – när solen har gömt sig bakom päronträdet – ska jag ta en långpromenad. Sen kommer vi hem ungefär samtidigt Bosse och jag, eftersom han ska spela golftävling på eftermiddagen. Då ska vi grilla!

Senare ska jag packa lite, eftersom vi (styrelse och personal i ABF Gotland) i morgon bitti tar båten till Nynäshamn för en tvådagarskonferens. Ska bli trevligt.

Men det rättfärdigar en dag i lättja för mig. Jag brukar ha svårt att koppla av i lättja, men har bestämt mig för att göra det just i dag.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Lat lördag utan särskilt innehåll”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Ni ska båda veta att jag njöööt!

 2. Profilbild för Annika

  Detta att kunna njuta utan att få dåligt samvete är en konst vi bör bli bättre på! Jag ligger i träning…

 3. Profilbild för Pia Hofström

  Bara njuut! Som Du sliter annars kan Du unna Dig det!

  Solen skiner lika vackert i Norrtälje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.