Kvällsbetraktelse från Skillinge

Så här ser det ut från vårt fönster just i detta nu, 21.30 på kvällen. Bosse och jag sitter och njuter och tittar ut över Skillinge hamn – samma vy som vi har haft sedan i lördags kväll. Sedan några år hyr vi det här huset, som vi har blivit riktigt förtjusta i, en vecka på sommaren. Kerstin och Roffe for hem till Nynäshamn i morse, tills nu har de varit med oss och upplevt saker.

Bosse har jämt sjå att studera sjöfarten och hålla koll på alla båtar som kommer och går i gästhamnen. Själv promenerar jag gärna längs med havet, det är sagolikt vackert. Vi har förstås varit runt och tittat på trakterna här på Österlen också, och jag hade tänkt att lägga ut några bilder på det. Men det mobila bredbandet främjar inte harmoni och tålamod, så jag väntar med det till jag är hemma på en riktig uppkoppling i stället…

Det här är en perfekt tid att vistas här nere. Det mesta har öppnat, men turismen har inte slagit till på allvar. Och naturen visar sig verkligen från sin bästa sida!

På lördag bär det hemåt, på vår bröllopsdag. Då kan vi för tredje året i rad tacka Skillinge och Österlen för gästfriheten!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Kvällsbetraktelse från Skillinge”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Hej Sofie! Välkommen till min blogg och tack för fina ord. Du kommer att få lite bilder också, i mitt nästa blogginlägg.

  Förstod att du har stuga utanför Skillinge. Var, mer exakt? Lyckost, det är en fantastisk trakt! Hoppas du får många chanser att leva där.

 2. Profilbild för Sofie B-C

  Vilken fin beskrivning av Skillinge -det var precis vad jag ville läsa just nu. Vi har stuga på Österlen men bor i England. När man längtar som mest är det underbart att hitta dagsfärska skildringar likt den här. Tack för den //Sofie

 3. Profilbild för kerstin hf

  Vi har kommit väl hem och jag har Österlen kvar på näthinnan. Läste broschyren du skickade med och ser att det är massor kvar att upptäcka på olika sätt. Ha det gott och ta det lugnt när ni åker hem i morgon och grattis på bröllopsdagen.

 4. Profilbild för Maria Björkman

  Vita fläckar finns det gott om även i min tillvaro… Jag kan rekommendera den här änden av landet om man önskar se sig omkring och uppleva något vackert och omväxlande.

  Ja tack Pia, jag ska försöka ha lite av känslan kvar när jag kommer hem. Det är tuffa saker som väntar, så jag behöver all harmoni jag kan uppbringa då!

 5. Profilbild för Annika

  Grattis i förskott till bröllopsdagen! Skåne och Österlen är en vit fläck på min karta. Där finns för övrigt många vita fläckar…

 6. Profilbild för Pia

  Vad härligt Ni har haft det! Fortsätt ha kvar känslan när Ni kommer hem också. Ser fram emot fina bilder!
  Stora kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.