Så här ser det ut från vårt fönster just i detta nu, 21.30 på kvällen. Bosse och jag sitter och njuter och tittar ut över Skillinge hamn – samma vy som vi har haft sedan i lördags kväll. Sedan några år hyr vi det här huset, som vi har blivit riktigt förtjusta i, en vecka på sommaren. Kerstin och Roffe for hem till Nynäshamn i morse, tills nu har de varit med oss och upplevt saker.

Bosse har jämt sjå att studera sjöfarten och hålla koll på alla båtar som kommer och går i gästhamnen. Själv promenerar jag gärna längs med havet, det är sagolikt vackert. Vi har förstås varit runt och tittat på trakterna här på Österlen också, och jag hade tänkt att lägga ut några bilder på det. Men det mobila bredbandet främjar inte harmoni och tålamod, så jag väntar med det till jag är hemma på en riktig uppkoppling i stället…

Det här är en perfekt tid att vistas här nere. Det mesta har öppnat, men turismen har inte slagit till på allvar. Och naturen visar sig verkligen från sin bästa sida!

På lördag bär det hemåt, på vår bröllopsdag. Då kan vi för tredje året i rad tacka Skillinge och Österlen för gästfriheten!