Jag kommer att lyssna på Sommar i P1 i flera månader!

Under sommaren försökte jag att lyssna på Sommarprogrammet då och då. Inte särskilt ofta passade det, så i stället har jag laddat hem programmet till min iPhone, och så lyssnar jag när jag är ute och stavgår.

Mellanrummen mellan stavpromenaderna är för tillfället rätt långa, vilket innebär att njutningen med att lyssna på Sommar i P1 sträcks ut till det yttersta. Jag kommer att ha göra hela hösten att ta mig igenom programmen.

Hurra!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Jag kommer att lyssna på Sommar i P1 i flera månader!”

  1. Profilbild för Annika

    Japp, du har en härlig höst framför dig med många bra sommarpratare!

  2. Profilbild för Maria Björkman

    Jag älskar min iPhone! Den har allt!!

  3. Profilbild för Evas värld

    Låter kul, både med programmen och med en iPhone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.