Det lackar ju mot jul… en trevlig årstid om du frågar mig (ja, jag har gjort om advent med efterföljande jul- och nyårshelg till en femte årstid). Så här års aktualiserar jag min önskelista varje år, för bara 1,5 månad efter jul fyller jag dessutom år. Allt roligt på en gång! Ja, jag är barnslig nog att ha en önskelista. Det är en kombo av att ge en vink till hugade givare och ett sätt för mig att också sätta mål för mig själv.

Ju äldre jag blir, desto färre och dyrare saker önskar jag mig… här är några axplock ur min önskelista:

Massagefåtölj
Tänk bara tanken – du kommer hem från en tuff dag och har en ledig kväll framför dig. Du sätter dig en stund i din massagefåtölj, lutar dig tillbaka, slår på den och sluter ögonen. Har du provat en massagefåtölj nån gång? Det är så SKÖNT!

Öronmuffar i lammskinn
Det finns många varianter på öronmuffar, men det ska alltså vara såna som har lammskinnet på insidan, inte bara utanpå. Jätteskönt, ju! Det finns såna på Kvinnfolki i Visby… 😉

Ny eltandborste
Min gamla borde gått i pension för länge sen. Har tjänat troget väldigt många år, och är riktigt trött.

En prenumeration på Privata Affärer
Den bästa tidskrift för amatöraktieinvesterare som i alla fall jag har hittat. Gillar den skarpt, och skulle gärna vilja få hem den direkt i brevlådan.

Biljetter till musikalen ”Hair” i Göteborg
Kombinationen min favoritmusikal med musik från mitt glada 70-tal och att en gotlänning har huvudrollen är ju helt obetalbar, och måste ses. Jag önskar verkligen att kunna åka ner ett par dagar och få se Ville Blomgren med kollegor!


Står det något på din önskelista som du vill dela med dig av?