När jag vaknar hör jag hur blåsten får glasrutorna att skallra på balkongen, vinden ligger rakt på från havet. Himlen är grå – hur kan det vara så? Den skulle ju vara blå, som i går! Känner tacksamhet och glädje över att vi faktiskt tog oss några timmar på stranden i går när det var fint. Den här sommaren gäller det verkligen att ta vara på stunderna!

I dag tänker jag ägna en del tid åt att fundera över en policy för användandet av sociala medier på jobbet. Det är dags. Ska leta runt lite på nätet och tänka själv också. Vad vill jag och ABF Gotland med användandet av sociala medier? Vad vill vi att resultatet ska vara? Var ska gränserna gå när det gäller privat/jobb, samt tidsåtgång? Inte så enkelt som man kan tro vid första tanken, men en rätt spännande uppgift.

Jag tar gärna emot inputs!