Hemma i Tidlösa

Vi har haft några fantastiska dagar tillsammans med våra goda canastavänner. Maximal tur med vädret gjorde att vi faktiskt kunde sitta under parasollet och spela, så vi släpade ut spelbordet och bänkade oss. Sideboards med lite gott att dricka inom räckhåll gjorde bilden fullständigt komplett. Åh, så vi har njutit!

Dock har vi inte bara spelat, utan även gjort utflykter (prylboden i Burs, hotellet i Djupvik, Gute Vingård etc.), och solat på altanen innan det blivit för varmt. Mornarna har varit bäst – jag och Bosse har smugit upp tidigt (vi är morgontidiga, hur länge vi än nattsuddar. Inte odelat positivt!), satt på en kanna kaffe, öppnat till altanen, torkat av de av dagg genomvåta möblerna och satt oss med en kopp gott och något att läsa. Så småningom har gästerna vaknat och kommit, och då har vi haft en skön stund i morgonro.

Altanen har blivit mitt semesterviste, och jag är lycklig nog att ha en hel veckas semester kvar. Hoppas att det kan bli fler ljuva mornar och soliga eftermiddagar där!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Hemma i Tidlösa”

  1. Profilbild för Maria Björkman

    Ja, jag har hittat många likheter på den korta tid vi har "känt" varandra… Tack, vi trivs väldigt bra i vårt hus som vi kallar Tidlösa!

  2. Profilbild för Annika

    Vilket fint hus ni bor i!
    Även vi har parkerat på altanen, även vi är morgonpigga och även vi har en hel semestervecka kvar att njuta av… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.