Det snurrar lite fort just nu allting, jobb och politik går i varandra tidsmässigt, snor sig kring varandra likt spiraler och mitt i allt står jag och försöker kontrollera framfarten. Det är slitigt men kontrollerbart, och det är just nu. Snart är peaken över och saker blir mer normala igen. Det är ju så här ibland!

Den här lördagen som idag är har jag längtat efter i två veckor, en hel dag utan åtaganden vilket möjliggjorde att åka ut till stugan för att fortsätta fixa lite. B har varit där lite nu och då, men jag har inte haft tid. Det är lite plock med ditt och datt, men framför allt är det ett evigt skruvande av möbler. Stugan är lite av verkstad fortfarande, och det är lite för kallt ännu. Vi eldar i kaminen och går med jackor på oss även inomhus, men det stundar ju varmare tider!

Det känns tydligt – här kommer jag att njuta. Här kommer jag att hitta ro. I den tysta skogen, med fåglarna som enda sällskap. Tacksam att vi hittade den här boplatsen!