Denna vidunderliga utsikt njöt vi av medan vi likt bergsgetter klev omkring på norra Ålands yttersta kanter i helgen. Jag har haft en veckas ledighet och njuter sista dagen i Norrtälje. Veckan har bjudit på ett potpurri av umgänge, kortspel (ja, vi har nu spelat ihop det sista till malaysiaresan), mat och dryck, Åland, Roslagen, dålig nattsömn (förskräckliga sängar), skåpsrensning och köksbygge. I kväll styr vi kosan hem till ön igen, det ska bli skönt att vila upp sig på jobbet någon dag!

Det var med blandade känslor jag tog ledigt nu, så pass länge. Det händer mycket på jobbet (vänta ett tag; när gör det INTE det?) med budgetar, bolagsbildning m.m, och egentligen är det inte läge. Men när är det det? Kanske är det just nu det är läge? Onsdagen bjuder på hårt arbete, sen får vi kärt besök till ön av goda vänner på torsdag. Nu gäller det bara att mota bort den här otäcka känslan av att allt inte är som det ska i kroppen (pst: vågar inte uttala det, men det känns som en förkylning på gång. Men säg inget!).

Byggarbetsplatsen finns troligen kvar när vi kommer hem, det är väl ingen som har gjort klart medan vi har varit borta. Den får Lotta och Per stå ut med, men det vet jag att dom gör!