En klart lysande (s)tjärna

Jag är på väg att lämna politiken, för att jag har tappat stinget. Därför blir jag extra glad när det finns såna fantastiska och begåvade entusiaster som Hanna Westerén!

Hanna står högt på sossarnas listor på Gotland, både till riksdag och kommunfullmäktige. Ytterst välförtjänt. Hon är besjälad, verbal, pedagogisk, ödmjuk, kunnig och med ett stort mått av politiskt tänkande. Hon är – och kommer att bli -en verklig tillgång för partiet på ön. Hoppas nu bara hon inte tar på sig för mycket för fort, utan håller det på en nivå som gör att hon håller lågan brinnande länge. Bli inte förvånade om ni kommer att höra talas om henne – mycket!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”En klart lysande (s)tjärna”

  1. Profilbild för Maria Björkman

    Eva, visst är det så att var sak har sin tid. Och det är alldeles för ovanligt att komma och gå i politiken, har man en gång lämnat är man ofta ute för alltid. Kanske är det detta som gör att så många klamrar sig kvar? Bättre vore att man kan gå in i och ut ur det politiska engagemanget beroende på var man befinner sig i livet.

  2. Profilbild för Evas värld

    Det är väl så, Maria, att man ger mycket under en tid. Men det finns så många saker i livet att man inte vill bli helt uppslukad som man lätt blir av den politiska världen med dess fina sidor – men också avigsidor. Det finns ju så mycket du vill göra! Men det är kul att höra att det ständigt finns nya kloka entusiastiska människor som tar vid. Och vem vet: Du kanske kommer tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.