Varför är mina inlägg om obalans och mitt mående de mest lästa?

Obalans är intressant?

När jag ser tillbaka på statistiken på bloggen, är det ett inlägg som sticker ut ordentligt. Det är när jag söndagen den 7 augusti 2016 skrev ett långt inlägg inför kommande arbetsperiod efter semestern. En semester som varit väldigt speciell för mig, eftersom den ägnats till 100% åt att hantera det faktum att jag fått symptom på utmattning i början av sommaren. Jag satte mig ner och reflekterade högt och lågt, och det blev så galet uppmärksammat. När jag sedan har fortsatt att då och då uppdatera mig själv och omgivningen på min status, hur jag mår och hur utvecklingen framskrider, så har intresset hållit i sig. Jag har aldrig haft lika många läsare och visningar som på detta inlägg från 7 augusti, men jag har alltid toppar i statistiken på samma typ av inlägg.

Jag försöker förstå varför, men vet egentligen inte om jag kommit fram till något. Kanske igenkänning. I så fall säger det något om allmäntillståndet och inte bara om mitt eget tillstånd, tänker jag.

Min resa mot balans

Till slut bestämde jag mig för att samla alla mina inlägg på temat, på ett ställe. Det är det som blivit sidan ”Min resa mot balans” här på bloggen, en snabbväg in till mina inlägg om att komma ur – och tillbaka till – balans.

Har du någon teori om varför dessa inlägg blir de mest populära?