Sol och vår

Äntligen sol och vår!

Jag känner mig bara så manad att sälla mig till skaran som just nu jublar över sol och vår och att våren har kommit på riktigt, åtminstone till en del av Sverige! Sociala mediers flöde svämmar just nu över av vårtecken och diverse hurrarop över solens och värmens återkomst, men just nu finns knappast något annat att skriva om. Det är så viktigt för oss människor detta, att njuta vår.

Sommarförberedelser

Under helgen som gick tog vi oss några timmar vid stugan, för lite praktiska bestyr. Altanen skulle oljas och möblerna laseras. Check! Dessemellan njöt jag sol, fågelkvitter och kompakt stillhet. Helt ljuvligt! Och det slog mig plötsligt – jag överlevde den här vintern också. Hurra!

Sol och vår
Medan jag laserade trämöblerna…

 

Sol och vår
…ägnade Bosse sig åt att vårda altanen.

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Äntligen sol och vår!”

  1. Profilbild för Karin Härjegård

    Ja, njut av våren! Den är efterlängtad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.