I dagarna två har jag och en medarbetare dragit oss undan offentligheten och tillsammans med våra datorer, anteckningsböcker, lite mat och dryck hyrt en stuga strax utanför Visby. Vi behövde sammanhängande tid att bland annat arbeta med vår hemsida, men också samtala kring kommunikationsstrategin inför höstens verksamhet.

Som alltid välgörande att få tänka tankar till slut, att få spåna, fnittra, lära sig nya saker, få aha-upplevelser, svära över trilskande uppkopplingar och känna nöjdheten när man lyckats fixa till något på hemsidan man inte visste man kunde.

En viktig sak jag har lärt mig dessa dagar vill jag gärna dela med mig av: uppdatera INTE din webbläsare till Internet Explorer 9!! Jag har gjort det, men avinstallerade den igen i dag. Den bidrog bara till en större seghet, och ställde till en hel del både när jag bloggade och skulle redigera hemsida. Nu har jag 8:an igen, och datorn går som smort.