Akta er för Internet Explorer 9

I dagarna två har jag och en medarbetare dragit oss undan offentligheten och tillsammans med våra datorer, anteckningsböcker, lite mat och dryck hyrt en stuga strax utanför Visby. Vi behövde sammanhängande tid att bland annat arbeta med vår hemsida, men också samtala kring kommunikationsstrategin inför höstens verksamhet.

Som alltid välgörande att få tänka tankar till slut, att få spåna, fnittra, lära sig nya saker, få aha-upplevelser, svära över trilskande uppkopplingar och känna nöjdheten när man lyckats fixa till något på hemsidan man inte visste man kunde.

En viktig sak jag har lärt mig dessa dagar vill jag gärna dela med mig av: uppdatera INTE din webbläsare till Internet Explorer 9!! Jag har gjort det, men avinstallerade den igen i dag. Den bidrog bara till en större seghet, och ställde till en hel del både när jag bloggade och skulle redigera hemsida. Nu har jag 8:an igen, och datorn går som smort.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Akta er för Internet Explorer 9”

 1. Profilbild för Anonym
  Anonym

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

 2. Profilbild för Maria Björkman

  Hej Anna-Karin! Så måste man få ha det – ta paus ibland när inte tiden räcker till. Jag försöker följa dig så gott jag kan genom dina vedermödor, men även det blir det ett litet hack mellan varven. Så gott att veta att du finns där ute! Kram!

 3. Profilbild för Anna-Karin

  Hej Maria!

  Nu var det länge sedan jag kikade in i din blogg, jag har haft fullt upp med arbete och inte mycket tid att läsa i andras bloggar. Men nu i sommar hoppas jag kunna ta mig tid att göra det.

  Att få tänka tankar till slut, det är bland det bästa jag vet. Något jag försöker få tid till en stund varje dag åtminstone.

  Jag önskar dig en härlig midsommar!

  Kram
  Anna-Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.