Så har söndagen kommit, och det är dags att åka hem om några timmar. Båten går 20:05 i kväll.

Kerstin och jag vakade in den nya dagen med besked, gick inte och la oss förrän 05:30! Jag som egentligen inte orkar nattsudda, tyckte timmarna bara flög iväg. Efter Melodifestivalen blev det lite korsord och sedan prat, prat, prat. Alltså – tre timmars sömn har satt sina spår i dag vill jag lova. Men det sista yogapasset på eftermiddagen gick förvånansvärt bra ändå, vi är båda förvånade. Vi kände oss starka och kraftfulla, eller också var det faktiskt yogan som gjorde oss såna!

Nu kommer kanske K att fortsätta yoga framöver,vilket känns jättekul. Att hon också har fått uppleva den här fantastiska träningsformen! Min egen yogalärare är bortrest nu i tre veckor, så jag måste sköta mina pass själv. Ska bli intressant att se vilken disciplin jag kommer att ha med det.

Idag har vi inte promenerat lika mycket, det ville sig inte riktigt…

Melodifestivalen, ja. Så JÄMNT det var, det var ju omöjligt att se vart det skulle bära! Spännande, spännande. Vi trodde nog faktiskt att af Ugglas skulle ta hem spelet, men det känns precis lika kul att Malena Ernman gjorde det. Vilken kvinna! Kraftfull, stark, stolt, vacker med glimten i ögat och en fantastisk röst. Hon har faktiskt chans att sopa banan i Ryssland!