WordPress eller inte WordPress – det är frågan

Grunnar på om jag ska flytta min blogg till WordPress istället. Har grunnat på det länge nu, och inte händer det nåt…

Ett plus är att jag gör (nästan) allt annat i WordPress, och börjar sakta bli kompis med systemet. Å andra sidan är kag kompis med Blogger också, sedan länge. Ett minus är att jag inte hittar något passande WP-tema att applicera på bloggen. Dessutom har jag ju etablerat mina äldre släktingars dagboksbloggar på just Blogger.
Hm……..
Så här håller jag på! Och så liksom i väntan på att jag ska bestämma mig, så blir det inte heller något bloggande. Oerhört kontraproduktivt.
Från att ha varit övertygad om att en flytt till WordPress är det enda rätta, är jag nu (nästan) övertygad om motsatsen!
Hm………

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.