De står där i dikesrenarna. De står också bakom vår lagård, och strålar som solar. Innan jag kom till Gotland hade jag aldrig mött dom, vildtulpanerna. Men här är de vanliga, och de är alldeles underbara!

 

I dag har varit en omväxlande dag på många sätt, där jag i mitt ämbete både fått svara på lokalradions fråga om hur de stundande besparingarna i kommunen drabbar studieförbunden och tagit ställning till frågor kring den vägg som ska slås ut i sommar för att göra datalokalen större. Mitt jobb blir aldrig enformigt!

 

I kväll har jag varit på Friskis och Svettis. Hela vårterminen har jag troget och stadigt gått varje måndag och onsdag, och verkligen hittat rutiner för det. Men nu har de reducerat schemat, för att så många slutar att komma på passen! Med påföljd att måndagspasset har bytt ledare och blivit sju resor tuffare (jisses, så slut jag var i dag) och onsdagspasset har helt försvunnit.

 

Varför slutar folk motionera när våren kommer? Några gör det kanske utomhus i stället, men mitt onda jag tror att de flesta har drabbats av latmasken… I morgon bitti är det sista gången morgonpass med yoga för den här terminen. Vad är det med alla, varför ska man inte göra något på sommaren??