Oj oj, var tog den här veckan vägen? Det känns verkligen som veckan som försvann. Inte har jag varit särskilt mycket här i blogglandet, och inte tycker jag att jag har varit särskilt mycket någon annan stans heller… Men ett litet livstecken vill jag ge ifrån mig så här en solig aprilfredag. I eftermiddag får vi kääära gäster, som stannar hela helgen och lite till. Ska bli jättehärligt med en lång ledig helg, med teaterbesök, kanske en tur till landet (eller tuskulum, som vi kallar det), lite spel och dobbel och goda samtal.

Veckan som försvann…

…innehöll ändå några saker, när jag ser på bilder och tittar i kalendern.

Socialnämndens arbetsutskott

Vi har haft arbetsutskott i Socialnämnden.

 

Kontorsassistent

Jag har haft hjälp på kontoret.

 

Hockeyfredag

Och i fredags var vi i ishallen för att se Visby Roma slå Troja Ljungby. Tyvärr blev vi besvikna på resultatet, även om det var en tät match. De är så jäkla bra killarna, men det räcker inte riktigt till.