Lördageftermiddag, och jag har nyss kommit hem från ett dygns konferens med ABFs styrelse och personal. Det har varit en konferens fokuserad på samtal och grupparbeten kring såväl värdegrund som verksamhetsplan 2017. Nästan hela styrelsen deltog, vilket gjorde att vi var tillräckligt många för att det skulle bli dynamiska, livliga och bra diskussioner. Sammanfattningsvis var alla nöjda, och jag var mest nöjd med att flera i styrelsen vittnade om att de fått några ögonöppnare.

Vi var på Fröjel Resort, för att testa. Det var ett på många sätt mysigt ställe, men som – och det var vi alla överens om – har en del att jobba med när det gäller konferensservice och allt ikring detta. Vi tänker återkoppla till dom med förbättringsförslag, för om de ska kunna marknadsföra sig som konferensanläggning behöver de vässa några saker. Men miljön var trevlig!

Nu återstår att samla ihop, ta vara på och bestämma hur vi arbetar vidare med det som kom fram under konferensen. Efterarbetet är lika viktigt som förberedelserna om jobbet under konferensdygnet ska ge eko i och ha effekt på framtiden.

Trevlig middagssamvaro

Trevlig middagssamvaro

I morse började vi med lite högläsning för varandra. Det är ett skönt sätt att starta dagen på.

I morse började vi med lite högläsning för varandra. Det är ett skönt sätt att starta dagen på. Här läser Tony för en andäktigt lyssnande publik.