Musikunderhållning på jobbet

Musikunderhållning på jobbet

Det är helt fantastiskt att arbeta i en folkbildningsorganisation, på väldigt många sätt. Det är häftigt att se människor utveckla sina talanger och drömmar, och hjälpa organisationer att utvecklas.

Vi har vår expedition i Arbetarrörelsens Hus i Visby, där också de flesta studielokalerna finns. Mitt kontor ligger längst ner i korridoren, tillsammans med datastudio och dansstudio. Den senare är flitigt använd av inte bara dansare, utan där märks också måleri, sång och musik, m.m. Även om jag stänger min dörr, så blir jag underhållen av diverse olika musikgenrer, sannerligen.

I torsdags förmiddag var det linedance, och jag filmade lite till vår rörliga verksamhetsberättelse som jag planerar för 2017. Håll i hatten!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.