Hemma efter årsmötet. Skönt att det är över, nu vidtar nästa del av arbetet; efterbörden. Protokoll, ny styrelselista, sammanträdesplan, åtgärder att vidta etc i all oändlighet. Den här delen av jobbet är kanske inte själva favoriten…

Nu känner jag mig helt slut, så det ska bli skönt att krypa till kojs. Bosse sitter på båten hem, kryper väl ner i sängen nån gång efter 01:00 Han har varit över dagen i Riksdagen med en studiecirkel nya (S)-medlemmar.

I morgon är fredag = guskelovdag. Den är späckad med viktiga möten för mig; först ska jag i egenskap av vice ordförande i Gotlandsmusiken vara med och träffa Statens Kulturråd på kommunens ledningskontor. Sen ska jag och en medarbetare träffa en person på Gotlands Turistförening om en jättebra idé som vi har. Sist och slutligen denna dag – men inte minst – ska jag och min ordförande ses hos mäklaren för att äntligen skriva på pappren och lämna över vår fastighet till nya ägare. Hurra!

En bra dag, således. Det vet jag liksom redan på förhand, det känns tryggt. Har jag tur kommer solen att skina också, och värmen stiga över 10 grader. Och kanske hinner Bosse och jag åka till Hemse och simma några längder.

Sen mina vänner, är det helg!