Nu har jag tittat på ännu ett avsnitt av programmet ”Spårlöst”, och nu har jag ledsnat efter tre avsnitt. Det upprepar sig verkligen! Övergivet barn söker biologisk förälder. Dramaturgerna på TV4 ser till att det stundom ter sig omöjligt, för att vips! efter pausen trolla fram vederbörande. Sen står man med kameran i nosen på båda när de kramas och snyftar. Det går alltså inte att variera detta så det blir sevärt. Boring.

Nu verkar vardagen vara här. Till och med hunden har kommit hem efter över en vecka på pensionat, och även om hon inte säger så mycket så talar hennes kroppsspråk om för oss att hon är nöjd och lycklig med att vara hemma. Lurvig och smutsig, men lycklig!

Vi har haft fullmäktigesammanträde i dag, och det var tämligen händelselöst förutom en debatt om – håll i er nu – drycken Fun Light! Där blossade debatten, och det var riktigt intressant. Vänsterblocket anser att man ska ta bort den drycken ur sortimentet man erbjuder våra gamla på äldreboenden, eftersom den bara består av vatten och tillsatser. Inga naturliga ämnen alls förutom vattnet. Inom högerblocket höll många med, men ändå inte. Jag fattar inte riktigt, men ändå gör jag det. Priset för att bevara alliansen är stundom högt…

Jag tycker också det är skit med livsmedel med en massa tillsatser. Ändå lärde jag mig i helgen att det finns en Fun Light som är riktigt god om man blandar den med vodka. Fast – det kanske inte heller är något bra alternativ på våra äldreboenden.

Har i kväll suttit och arbetat, samt kollat lite på TV. Nu ska jag göra det sista – skicka några mail – innan jag går till sängs. Godnatt!