Den här veckan är fotot ett collage, bara för att det är så svårt att välja ut EN bild från det här tillfället.

Den 3 september 2011 gifte sig vår dotter Sara med sin Alfred. Det var ett vackert bröllop i Gustaf Adolfs kyrka i Stockholm med en hejdundrande fest efteråt på Restaurang Gotland som det hette då, på Brunnsgatan.

Brudparet var givetvis det vackraste världen skådat (!) och jag fotade ivrigt allt som hände före, under och efter. Jag fick också skapa programbladet till ceremonin, det var en ära. Det var en lycklig och vacker dag, och det var som sagt en jättetrevlig fest där vi fick träffa både nära och kära, och göra nya bekantskaper. Jag bloggade förstås också om den här dagen, det inlägget kan du läsa här.

Den här dagen är en av de dagar jag lagrar i mitt hjärta, och plockar fram ibland. Fundera över vilka såna dagar du har som ligger kvar i ditt hjärta!